Сезон 2022-2023 студентської першості світу з програмування ІСРС розпочато!

Відкрито реєстрацію команд-учасниць І відбіркового етапу ICPC-Ukraine з 06.09.2022 по 08.10.2022 на сайті icpc.global.

Графік проведення І і ІІ відбіркових етапів та півфіналу студентської першості світу з програмування ІСРС-2022 по південно-східній Європі такий:
1️⃣ “І-й відбірковий етап ICPC-Ukraine-2022: 22 жовтня 2022 р., проводиться базовими ЗВО І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування;
2️⃣ ІІ-й відбірковий етап ICPC-Ukraine-2022: 5 листопада 2022 р., проводиться базовими ЗВО ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування;
🔹 Півфінал студентської першості світу з програмування ІСРС по південно-східній Європі, SEERC-2022: 10-11 грудня 2022 р., проводиться Вінницьким національним технічним університетом (ВНТУ).

Змагання командні, команда складається з трьох учасників. Змагання пройдуть в онлайн форматі. Учасники команди не об’язані знаходитися в одному місці, кожен може брати участь в змаганнях з будь-якої локації, включаючи місце проживання. В разі оголошення під час змагань повітряної тривоги в будь-якій області (за виключенням Луганської області та АР Крим), сервер змагань буде ставитись на паузу з виходом з неї через 10 хвилин після закінчення тривоги по всій території України. Планова тривалість змагань 5 годин, але не більше 7 годин за умов оголошення під час змагань повітряних тривог.

До участі у змаганнях першості світу запрошуються команди закладів вищої освіти.
Для участі в Олімпіаді необхідно у період з 1 вересня по 5 жовтня 2022 р. зареєструвати команду на сайті студентської першості світу https://icpc.global/.

 Більше інформації про правила відбіркових змагань ІСРС можна отримати на сайті Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування https://icpc.org.ua/ у розділі «Документи».

Оперативна поточна інформація публікуватиметься у Facebook: https://www.facebook.com/au.acm.icpc.

icpc.global

The International Collegiate Programming Contest is an algorithmic programming contest for college students. Teams of three, representing their university, work to solve …