Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції “Смілива гривня”, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Шановні колеги, здобувачі вищої освіти різних рівнів освіти, працівники Хмельницького національного університету, з 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції “Смілива гривня”, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Починаючи з 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.

Хмельницький національний університет не залишається осторонь та приймає активну участь у акції “Смілива гривня” – благодійній ініціативі, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. 

Так, за ініціативи кафедри фінансів, банківської справи та страхування.
з 24 по 31 жовтня у холі 4 навчального корпусу Хмельницького національного університету буде розміщено скриньку для збору монет і банкнот, які в рамках акції “Смілива гривня” підуть на потреби ЗСУ.

Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка  – це твій внесок в перемогу!

У межах акції “Смілива гривня” можна здавати монети, які перестали бути засобом платежу і вже не перебувають в обігу (монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок), а також банкноти та монети, які перебувають в обігу (10, 50 копійок, 1, 2, 5, 10 і т.д. гривень монетами чи банкнотами).

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої неньки України!