5.11.21 року кафедра КН провела разом з Хмельницьким обласним центром наукової творчості учнівської молоді «ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ІНФОРМАТИКІВ!».

Кафедра комп‘ютерних наук провела разом з Хмельницьким обласним центром наукової творчості учнівської молоді обласний відкритий конкурс з інформаційних технологій «ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ІНФОРМАТИКІВ!».

<Кафедра комп‘ютерних наук провела разом з Хмельницьким обласним центром наукової творчості учнівської молоді обласний відкритий конкурс з інформаційних технологій «ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ІНФОРМАТИКІВ!». 05 листопада 2021 року дійшов завершення обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій. Нагадаємо, даний конкурс проходив у два етапи: перший (заочний): з 04 по 17 жовтня 2021 року. До участі в конкурсі долучилося 34 учасника. Згідно з Порядком проведення обласного відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій до очного етапу пройшов відбір 20 здобувачів освіти. Другий, очний етап, проводився дистанційно на онлайн-платформі ZOOM. З вітальним словом до учасників звернувся Олександр Бармак, завідувач кафедри комп`ютерних наук, доктор технічних наук, професор Хмельницького аціонального університету. Сергій Петровський – доцент кафедри комп’ютерних наук Хмельницького національного університету, голова журі, повідомив учасникам умови участі в очному етапі конкурсу. Також до складу журі увійшли: Руслан Багрій, кандидат технічних наук кафедри комп’ютерних наук Хмельницького національного університету та Вілен Колісецький, вчитель інформатики Шепетівського навчально-виховного комплексу № 1 у складі: “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського”. 20 учасників, які мали змогу під ‘єднатися до онлайн-платформи, впродовж двох годин виконували завдання у трьох номінаціях: офіс, програмування та веб-дизайн. 15 кращих здобули перемогу в обласному відкритому конкурсі учнівської молоді з інформаційних технологій. ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ТА ЇХНІХ НАСТАВНИКІВ, БАЖАЄМО УСПІХІВ ТА НОВИХ ПЕРЕМОГ!!!