🚀 ТИ СТУДЕНТ ТА ШУКАЄШ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВИТКУ?

Долучайся до Junior Club від Kharkiv IT Cluster та вперед до успіху!

Kharkiv IT Cluster з радістю повідомляє про старт набору студентів технічних спеціальностей до унікального закритого клубу– Junior Club.
Ми відкриваємо двері до світу soft skills, технологій та можливостей для молодих талановитих людей, як ви.

Junior Club від Kharkiv IT Cluster — це цікава та корисна ініціатива для студентів ІТ-спеціальностей з декількох причин.

Ось деякі з них:

  1. Навчання та розвиток навичок: Junior Club пропонує різноманітні тренінги, майстер-класи та лекції, спрямовані на покращення та розвиток soft skills. Додаткова освіта – це завжди плюс до майбутньої реалізації.
  2. Мережа контактів: Junior Club це чудова можливість для студентів познайомитися з іншими студентами, які мають спільний інтерес до ІТ. Це створює можливості для співпраці, обміну досвідом та спільного розвитку проєктів. Крім того, учасники мають можливість зустрічатися з професіоналами ІТ-галузі, представниками компаній та роботодавцями, що може виявитися корисним під час пошуку роботи або стажування.
  3. Індивідуальний кар’єрний розвиток: Junior Club надає можливості: для розвитку навичок, необхідних для успішної кар’єри в ІТ-галузі. організація інтерактивних тренінгів з комунікаційних навичок, розвиток лідерських якостей та підготовка до співбесід.
  4. Посильна підтримка: Junior Club надає студентам можливість отримати поради, підтримку та наставництво від професіоналів ІТ-галузі.
  5. Приємна атмосфера та спільнота: Junior Club — це не лише місце для навчання, але й спільнота однодумців, яка об’єднує студентів з однаковими інтересами. Учасники можуть зустрічатися на різних заходах, хакатонах, соціальних зустрічах та спільних проєктах.
  6. Удосконалення англійської мови: Раз на два тижні відбувається практика розмовної англійської мови: це чудова можливість удосконалити свої навички спілкування й вивести своє володіння англійською на новий рівень.

За результатами участі в клубі, умовою опрацювання від 80% передбачених тем та проведення 2х ігр Kids2IT учасники Junior Club отримають сертифікатиякі можна передати в університет як підтвердження отримання додаткової освіти.

Програма курсу

  1. Рівень Junior:
    Період 19.09-26.12
    Модуль 1:Розширення розуміння soft-skills
    Модуль 2.1: Синхронізована співпраця: Ефективна робота в команді
  2. Рівень Middle:
    Період з 4.01-30.05
    Модуль 2.2: Синхронізована співпраця: Ефективна робота в команді
    Модуль 3:Професійна навігація в IT-галузі
    Для отримання сертифікату, необхідно провести 3 гри в ролі ментора на проєкти Kids2IT.

Що на вас очікує:

  • 36 практичних занять;
  • 18 івентів Speaking Club для покращення англійської;
  • реальні кейси та досвід від IT-компаній;
  • доступ до презентацій та записів вебінарів для навчання;
  • можливість побудувати цінні професійні зв’язки в IT-середовищі.

Не зволікайте та долучайтеся до нашого Junior Club, щоб збагатити свої знання, розвинути soft skills та підготуватися до успішної кар’єри в галузі IT.

Щоб долучитися, заповнюйте форму👉 https://forms.gle/PpjcmgRjnVNW3Cea8

Графік та теми на 2023-2024 рік.

Snymok-ekrana-2023-08-07-v-11.39.45-min-414x618 🚀 Ти студент та шукаєш можливості для розвитку?
Snymok-ekrana-2023-08-07-v-11.39.53-min-414x534 🚀 Ти студент та шукаєш можливості для розвитку?

Результати минулого року:

Компанії Kharkiv IT Cluster: CHI SoftwareInfopulseMobiDevGlobalLogicCodeITEPAMA-LevelSigma SoftwareRozdoumDataArtSevenProQuantumErgoServ провели 24 воркшопи та вебінари в межах проєкту. А наші партнери — АнтиШкола англійської онлайн — забезпечили проведення безкоштовного спікінг клабу для учасників.

ПОСИЛАННЯ НА ДЖЕРЕЛО